Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja se zbog promjena mjerodavnog zakonskog okvira ili tehničkih inovacija mogu s vremena na vrijeme promijeniti. Stoga molimo sve korisnike da prilikom posjeta internetskoj stranici pregledaju Uvjete korištenja, te uzmu u obzir sve nastale izmjene i/ili dopune.

 

Informacije na internetskoj stranici

Ova internetska stranica u vlasništvu je tvrtke Stolarija Vidak j.d.o.o. Informacije o tvrtki Stolarija Vidak j.d.o.o. i ostali podaci dostupni na ovim internetskim stranicama prikupljeni su s dužnom pažnjom. Međutim, ne možemo garantirati ispravnost i cjelovitost svih podataka i informacija. Na ispravnost svih podataka koji se nalaze na internetskim stranicama može utjecati niz čimbenika, te Stolarija Vidak nema namjeru kontinuirano provjeravati i ažurirati sve podatke koji se nalaze na internetskoj stranici.

Pristupom na internetsku stranicu bez ograničenja i pogovora prihvaćate ove Opće uvjete korištenja. Opće uvjete korištenja možete ispisati i/ili pregledavati.

 

Opći uvjeti korištenja internetske stranice

 

Autorsko Pravo

Naše su internetske stranice zaštićene autorskim pravom. Nije dozvoljeno mijenjanje, posuđivanje, prodavanje i/ili distribuiranje sadržaja. Za uporabu dijela ili cijele internetske stranice potrebno je prvobitno kontaktirati Stolariju Vidak j.d.o.o. Prava distribucije i umnožavanja ima Stolarija Vidak j.d.o.o.

 

Zaštitni znakovi

Nije dozvoljena neovlaštena upotreba ili zlouporaba fotografija, ilustracija, zaštićenih izraza, zaštitnih znakova i logotipa za koje Stolarija Vidak ima autorska prava.

 

Odricanje od odgovornosti

Internetske stranice stolarije Vidak sadrže poveznice (tj. hiperveze) na druge internetske stranice za koje tvrtka Stolarija Vidak ne preuzima nikakvu odgovornost u pogledu njihovog sadržaja. Sadržaj drugi internetskih stranica uređuju treći, te Stolarija Vidak omogućava samo pristup tim stranicama.

Izričito se ograđujemo i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za kršenje zakonskih odredbi ili kršenja prava trećih do kojih dolazi na stranicama za koje postoje poveznice na našoj internetskoj stranici. Molimo sve da pročitaju opće uvjete poslovanja na internetskim stranicama kojima pristupate putem poveznica (tj. hiperveza).

Ovo odricanje vrijedi za sve poveznice (tj. hiperveze) koje se nalaze na internetskoj stranici Stolarije Vidak, te za sav sadržaj internetskih stranica na koje je korisnik proslijeđen.

 

Opće odricanje od odgovornosti

Odgovornost Stolarije Vidak za štetu koja nastaje zbog korištenja ove internetske stranice, neovisno o pravnom razlogu, ograničava se na štetu koja je nanesena namjerno ili grubim nemarom. Stolarija Vidak nastoji svoje internetske stranice držati čistima od virusa, ali ne može jamčiti potpunu sigurnost.

Korisnicima naših internetskih stranica savjetujemo da poduzmu potrebne mjere zaštite od virusa npr. upotrebom antivirusnih programa. Posebni naglasak stavljamo na poduzimanje mjera zaštita ako korisnik preuzima dokumente ili podatke s internetske stranice. Ne jamčimo da ponuđene usluge na internetskim stranicama ne sadrže greške, te ne jamčimo njihovu dostupnost.

 

Proizvodi

Stolarija Vidak ne jamči dostupnost svih proizvoda koji se nalaze na slikama proizvoda na internetskim stranicama.

 

Pravo izmjene

Stolarija Vidak zadržava pravo bez prethodne najave izmijeniti i/ili dopuniti Uvjete korištenja u bilo kojem trenutku. Stolarija Vidak nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na internetskim stranicama, smatra se da ste upoznati s najnovijim Uvjetima korištenja.

 

Kako nas možete kontaktirati

Ako imate pitanja u vezi Uvjeta korištenja, kontaktirajte nas putem:

Kontakt forme

 

Kontaktirajte Nas Sada: