Kuhinje

Najbolje kuhinje
Kuhinja izrađena po mjeri
moderna kuhinja izrađena od drva po mjeri
previous arrow
next arrow
Slider

Želite li Kuhinju iz Vaših Snova?

Mi izrađujemo vrhunski namještaj za kuhinje po mjeri. Sav namještaj izrađuje se od najkvalitetnijeg drva raznih boja. Kuhinju iz Vaših snova dostavljamo direktno na Vaša vrata. Da li želite:

 • Izradu namještaja i kuhinje po mjeri?
 • Besplatnu dostavu i montažu?
 • Drvenu kuhinju originalnog i modernog dizajna?
 • Besplatno savjetovanje i uzimanje specifikacija?

>>Kontaktirajte Nas Sada<<


 

Izrada Kuhinje po Mjeri

Stolarija vidak je tvrtka specijalizirana za izradu drvenih kuhinja. Svojim smo originalnim i modernim dizajnom kuhinja osvojili mnoge klijente kojima smo opremili njihove domove i poslovne prostore. Svi naši proizvodi izrađeni su po mjeri i od najkvalitetnijeg drva.

Ako Vam se sviđa Naša ponuda, slobodno nas nazovete na broj ili kontaktirate putem maila. Mi ćemo saslušati vaše ideje i ponuditi vam besplatne savjete i pogodnosti kako biste konačno bili u mogućnosti imati Vašu Kuhinju iz Snova.

Kako biste se uvjerili u vrhunsku kvalitetu i profesionalni dizajn namještaja koji izrađujemo našim klijentima, u nastavku pogledajte galeriju kuhinja koje smo izradili/izrađujemo:

 

Slike Kuhinja

 

Kuhinje Cijene – Prodaja i Izrada Modernih Kuhinja

Cijena kuhinja može varirati ovisno o vašim željama. Gotovo je nemoguće predvidjeti točnu cijenu kuhinje jer se ona kod nas izrađuje po mjeri i vašim željama. Ono što garantiramo našim kupcima su:

 • Najniža cijena
 • Veliki izbor
 • Brojne akcije
 • Besplatne pogodnosti

Često se u našem asortimanu proizvoda nalaze razne vrste kuhinja na akciji. Također velika prednost Stolarije Vidak jest da dostavlja svu robu direktno na vaša vrata potpuno besplatno.

Također vršimo i besplatnu montažu kuhinja i ostalog namještaja kojeg ste naručili od nas. Mnogi klijenti prepoznali su sve pogodnosti koje im nudimo, tako da su postali naše stalne mušterije. Da li želite izradu kuhinje po vašim željama, te besplatne pogodnosti?

Vjerujemo da želite, te ste upravo zbog toga posjetili našu web stranicu. Kao što možete vidjeti u narednom tekstu nudimo svojim klijentima široki izbor kuhinja:

 

Moderne Kuhinje

moderna kuhinja izrađena od drva po mjeriMnogi klijenti žele izradu moderne kuhinje po mjeri koja će odgovarati njihovom ukusu, te biti praktična i prilagodljiva prostoru kuće.

Stolarija Vidak je specijalizirana tvrtka koja izrađuje moderne kuhinje koje su specijalno prilagođene Vašem prostoru jer:

 • Dolazimo na vaša vrata besplatno.
 • Besplatno uzimamo specifikacije.
 • Savjetujemo vas o najboljem rješenju.

Moderne kuhinje često zahtijevaju kreativan i originalan dizajn. Naša tvrtka posjeduje najmoderniju tehnologiju, te kadrove s dugogodišnjim iskustvom, te je svaki proizvod originalan i unikatan.

Za samo nekoliko sekunda možete saznati više o rustikalnim kuhinjama koje se danas često traže.

 

Rustikalne Kuhinje

rustikalna kuhinja

Rustikalne kuhinje izuzetno su poznate zbog svoje izvedbe gdje je potrebno obraditi drvo u kvalitetnim linijama. Moderna tehnologija koja je danas dostupna omogućava nam da izradimo izuzetno zahtjevne rustikalne kuhinje brzo i povoljno.

Stolarija Vidak je u svoj asortiman proizvoda uvrstila i rustikalne kuhinje koje također izrađujemo po mjeri i vašim željama.

Rustikalne kuhinje izrađujemo:

 • Od najkvalitetnijeg drveta (puno masiv drvo).
 • Kombiniranom metodom upotrebe tehnologije i ručnog rada.
 • Tako da ju prilagođavamo ostalim elementima.

Jednom izrađena rustikalna kuhinja ima specifičan dizajn koji podsjeća na prošla vremena, ali je također dopunjen s modernim elementima, te se svojim retro dizajnom u potpunosti prilagođava cjelokupnom izgledu vašeg doma i daje mu poseban čar.

Rustikalne kuhinje često oduševljavaju i najzahtjevniju klijentelu, te često završavaju u njihovim domovima. Zbog niske cijene i posebnih pogodnosti, Stolarija Vidak je često prvi izbor mnogih klijenata. Da li i vi želite uljepšati svoj dom rustikalnom kuhinjom izrađenom posebno za Vaš dom?

 

Mini Kuhinje

Mini kuhinje

Da li znate zašto su mini kuhinje popularne? Mini kuhinje su kao što i samo ime kaže manje kuhinje koje su izuzetno privlačne kupcima zbog:

 • Niske cijene
 • Brze izrade
 • Lake prilagodbe prostoru

Prostori poput stanova i manjih apartmana često su skučeni odnosno manji. Kako bi se maksimalno uštedjelo na prostoru, klijenti često odlučuju opremiti prostor s funkcionalnom i praktičnom mini kuhinjom. Da li vam to zvuči razumno?

Na ovaj način se s jedne strane može uštedjeti novac i prostor, a s druge strane postići izuzetno praktični i privlačan dizajn kuhinje.

Za samo nekoliko sekunda ćete saznati više o kutnim kuhinjama.

 

Kutne Kuhinje

Kutne kuhinje

Kutna kuhinja je kao što vjerojatno znate klasična kuhinja u obliku slova L. Na ovaj način kutne kuhinje pružaju prostorima kuhinje:

 • Maksimalnu funkcionalnost
 • Praktičnost
 • Jednostavno kretanje

Kutne kuhinje prilagođene su za otvorene i zatvorene prostorije, te se svojim dizajnom stvaraju u vašem domu prijateljsku atmosferu.

Iako su najpoznatije kutne kuhinje u obliku slova L, također kutne kuhinje se mogu izrađivati u više oblika. Vrste kutnih kuhinja:

 1. Kružni set kutne kuhinje u obliku slova U.
 2. Kutna kuhinja koja se prostire na 3 zida u obliku slova P.
 3. Najpoznatija kutna kuhinja ja se prostire na 2 zida u obliku slova L.

Sada se zasigurno pitate koja vrsta kutne kuhinju je dobra za moj dom? Pa odgovor nije lagan. Odabir vrste kutne kuhinje je strogo individualan i uvelike ovisi o izgledu vaše prostorije.

Ipak uvijek svojim klijentima pomažemo s profesionalnim savjetima na licu mjesta kod odabira. Ono što bi vam trebalo biti najvažnije je da izvedba kutne kuhinje zadovoljava kriterije:

 • Funkcionalnosti.
 • Praktičnosti.
 • Prilagodbe vašem prostoru.

Praktične i funkcionalne kuhinje će vam omogućiti jednostavno kretanje, te brzu dostupnost elementa za pranje, kuhanje i hlađenje. Tako da kada odabirete bilo koju vrstu kuhinje vodite se ovim kriterijima.

S druge strane kako bi se osjećali udobno i opušteno u vašoj kuhinji i domu potrebno je uklopiti kuhinju u vaš prostor, te je izgledom prilagoditi cjelokupnom dizajnu kuće.

Za razliku od već izrađenih kuhinja koje možete kupiti u velikim trgovinama poput Lesnine, Prime itd, Stolarija Vidak izrađuje kuhinje po mjeri i želji tako da s ovim kriterijem nećete imati problema. Da li vam se sada sviđa izrada po mjeri i želji?

 

Blok Kuhinje

Blok kuhinja

Prednost blok kuhinja je jednostavnost i pristupačnost. Blok kuhinje krasi jednostavnost i moderni dizajn, te potpunost. Blok kuhinje su već gotove kuhinje koje je samo potrebno ugraditi u svoj prostor. Također kao i mini kuhinje često se koriste za:

 • Stanove
 • Apartmane

I ostale manje prostore. Ipak bolok kuhinje čini kompletan set sa svim potrebnim elementima, tako da možete u kuhinji izvršavati sve zadaće kulinarstva.

Blok kuhinje idealno su rješenje za današnji užurbani način života. Ako se odlučite za blok kuhinje možete uštedjeti mnogo prostora, te istovremeno zadovoljiti sve potrebe za pripremanje hrane.

 

Kuhinje na Akciji

U svojoj ponudi Stolarija Vidak često ima kuhinje na akciji. Vjerojatno se pitate zašto nudimo profesionalnu izrada kuhinja na akciji?

Najveća prednost naših kuhinja na akciji jest da su izrađene po mjeri što ih prilagođava vašim prostorima…

 • Kuće
 • Apartmana
 • Hotela
 • Stanova

…i drugih vrsta prostora. Jednom kada se kupci uvjere u kvalitetu i profesionalnost izrade naših proizvoda često nas kontaktiraju za izradu ostalih setova namještaja za njihove prostore.

Dakle Stolarija Vidak u ponudi ima kuhinje na akcije, jer na ovaj način postiže da su klijenti zadovoljni, te postajemo u budućnosti njihov prvi odabir.

Da li i vi želite opremiti kuću kuhinjom iz Vaših snova?

 

Kako do Nove Kuhinje?

Gdje i kako kupiti namještaj

Svim našim klijentima nudimo besplatno savjetovanje putem maila ili telefona. Nemojte lutati u mnoštvu informacija i izbora koji vam se nude na internetu. Sada Vam želimo postaviti nekoliko pitanja:

 • Da li želite prilagodbu kuhinje vašim dimenzijama?
 • Da li želite prilagođeni dizajn?
 • Da li želite kvalitetnu kuhinju od masiv drva?
 • Da li želite besplatnu dostavu i profesionalnu montažu kuhinje?

Zajedno ćemo opremiti vašu kuću, apartman ili stan kuhinjom iz vaših snova. Nazovite nas sada i zatražite naš besplatni savjet te uštedite Novac i Vrijeme:

Kontakt informacije stolarija vidak

>>Kontaktirajte Nas Sada<<


 

Kontaktirajte Nas Sada: