Kreveti

Moderni kreveti
Drveni Krevet
Kreveti za hotele
previous arrow
next arrow
Slider

Trebate li Krevet za Vas ili Vašu Obitelj?

Mi izrađujemo vrhunske masivne krevete od najkvalitetnijeg drva. Kreveti se izrađuju po mjeri, te Vašim željama. Našim asortimanom opremili smo mnoge apartmane i kuće diljem Hrvatske. Sav namještaj dostavljamo direktno na Vaša vrata. Da li želite:

 • Izradu kreveta i ostalog namještaja po mjeri?
 • Besplatnu dostavu i montažu?
 • Drveni krevet originalnog i modernog dizajna?
 • Besplatno savjetovanje i uzimanje specifikacija?

>>Kontaktirajte Nas Sada<<


 

Izrada Kreveta od Drva po Mjeri

Stolarija Vidak je tvrtka koja izrađuje sav namještaj potreban svakom domu. Svojim asortimanom kvalitetnih i modernih kreveta privukli smo mnogobrojne klijente diljem Hrvatske. Za svoje klijente izrađujemo drvene krevete po želji i mjeri.

Drveni kreveti visoke su kvalitete jer ih izrađujemo od najkvalitetnijeg drva, te u proizvodnom procesu upotrebljavamo najmoderniju tehnologiju. Tijekom dugogodišnjeg rada opremili smo mnoge: kuće, apartmane, kuće za odmor, hotele i kuće za seoski turizam.

Svim klijentima nudimo vrlo široki izbor kreveta: francuski ležaj (bračni kreveti), krevetac (dječji kreveti), kreveti na kat, hotelski ležaj. Ako Vam se sviđa Naša ponuda, slobodno nas nazovete na broj ili kontaktirate putem maila. Mi ćemo saslušati vaše ideje i ponuditi vam besplatne savjete i pogodnosti kako biste konačno bili u mogućnosti imati krevet kakvi ste oduvjek željeli.

Kako biste se uvjerili u vrhunsku kvalitetu i profesionalni dizajn namještaja koji izrađujemo našim klijentima, u nastavku pogledajte galeriju kreveta koje smo izradili/izrađujemo:

 

Slike Kreveta

 

 

Kreveti cijena – Kreveti za Spavanje

Mnoge klijente ponajviše zanima cijena kreveta koji su izrađeni po mjeri, te od punog drva. Cijena kreveta ovisi o vrsti kreveta koju odaberete. Postoji više vrsta kreveta:

 • bračni kreveti (francuski ležaj),
 • dječji kreveti (krevetac),
 • kreveti na sprat ili kat,
 • hotelski ležaj.

Bilo da se radi bračnom krevetu ili pak dječjem krevetiću Stolarija Vidak će izraditi krevet od najkvalitetnijeg masiv drva, prilagoditi ga vašim željama i prostoru, te besplatno dostaviti krevet na vaša vrata i postaviti ga u sobi.

Budući da Stolarija Vidak posjeduje svu potrebnu opremu i najmoderniju tehnologiju, cijena će biti manja nego kod konkurencije. Da li vam to zvuči logično?

S druge strane nije moguće odrediti fiksnu cijenu kreveta jer ona ovisi o dimenzijama kreveta, vašim zahtjevima, te brojnim akcijama na razne vrste kreveta koje Vas čekaju. Iz ovog razloga najbolje je da nas kontaktirate putem telefona ili maila.

Za samo nekoliko sekundi doznat ćete posebnosti različitih vrsta kreveta za spavaću sobu.

 

Kreveti za Spavaću Sobu

Moderni kreveti

Kreveti za spavaću sobu su vam zasigurno najvažniji elementi kod opremanja spavaće sobe. Da li se slažete s time? Važno je da se svaka osoba u spavaćoj sobi osjeća udobno i ugodno.

Kada dođete u spavaću sobu koja je izrađena po vašim željama i vašem ukusu, zasigurno ćete se u toj spavaćoj sobi osjećati ugodnije. Zar ne?

Stolarija Vidak vam za razliku od Lesnine, Prime i ostalih trgovačkih lanaca osigurava mogućnost da opremite vašu spavaću sobu…

 • krevetom,
 • ormarima i ormarićima,
 • stolićima i stolicama,

…te ostalim namještajem po želji, te dimenzijama kako biste ih lagano uklopili u vaš prostor. Dizajn kreveta i ostalog namještaja za spavaću sobu u potpunosti je moguće prilagoditi vašem prostoru, te vam omogućiti izradu spavaće sobe iz vaših snova.

Najvažniji dio za udobnost u spavaćoj sobi ipak zauzima krevet. U nastavku ćete vidjeti koje vrste kreveta izrađujemo za Vas:

 

Bračni Kreveti ili Francuski Ležaj

Bračni Kreveti ili Francuski Ležaj

Kod naših klijenta svakako su najtraženiji bračni kreveti odnosno francuski ležaj. To nije slučajnost jer je upravo kod ovih kreveta potrebna:

 • visoka kvaliteta drva,
 • te profesionalnost izrade.

Bračni kreveti daju vašoj spavaćoj sobi sliku profinjenosti i luksuza posebno s prilagođenim i ručno izrađenim ukrasima na zaglavlju i podnožju bračnog kreveta. Zvuči dobro, zar ne?

Naši klijenti su izuzetno zadovoljni izradom bračnih kreveta jer daju njihovoj spavaćoj sobi poseban čar. Sve više klijenta želi ovu vrstu kreveta kako bi opremili svoje…

 • spavaće sobe
 • apartmane
 • hotelske sobe

…te sobe prilagođene za seoski turizam poput etno sela. Budući da je bračni krevet predviđen za dvije osobe, potrebno je da on bude veći i masivniji, a ovdje posebno dolazi do izražaja prilagođena izrada kreveta po mjeri koju vam pružamo.

Za samo nekoliko sekundi saznat ćete više o dječjim krevetima koji se još često nazivaju krevetac ili kinderbet.

 

Dječji Kreveti, Krevetac ili Kinderbet

Dječji Kreveti, Krevetac ili Kinderbet

Dječji kreveti, krevetac ili kinderbet namijenjeni su za malu djecu do 3 godine. Ako imate mao dijete zasigurno ste već upoznati s činjenicom da je dječji krevet neophodan za malu djecu koja se okreću. Dječji krevetić zahtjeva posebnu vrstu izrade:

 • Nisko težište.
 • Šira baza za oslonac.
 • Visoke stranice kako dijete ne bi moglo izaći.
 • Bez oslonca kako se dijete ne bi moglo uspeti.

Ovakav način izrade dječjeg kreveta neophodan je za sigurnost vašeg djeteta. Ako vam je potreban dječji krevet možete nam se obratiti kako bismo zajedno izradili krevetić u kojem će se vaše dijete osjećati udobno i sigurno.

 

Kreveti na Sprat ili Kat

Kreveti na Sprat ili Kat

Kreveti na sprat ili kat vrlo su rasprostranjeni, te se često mogu naći u spavaćim sobama. Kreveti na kat imaju mnoge prednosti poput:

 • Velike praktičnosti.
 • Štedi prostor.
 • Osiguravaju privatnost osoba zbog više razina.

Iako se kreveti na kat često koriste u spavaćim sobama za djecu, oni mogu bez problema poslužiti i kod odraslih.

Ipak kreveti na sprat ili kat zahtijevaju visoku kvalitetu i profesionalnost kod izrade. Naime kreveti i cijela konstrukcija zahtjeva kvalitetnu izradu kako bi se osigurala sigurnost osoba koje spavaju na različitim razinama. Da li se slažete s ovom činjenicom?

Upravo zato je Stolarija Vidak često izbor broj 1 kod mnogih klijenta koji traže visoku sigurnost, te izradu kreveta na kat od najkvalitetnijeg drva.

 

Hotelski Ležaj

Kreveti za hotele

Hotelski ležaj je specifična vrsta kreveta koji najčešće obuhvaćaju više vrsta izvedbe. Najčešće ovi kreveti su namijenjeni za 1 osobu iako mogu biti izrađeni s raznim dimenzijama, te je vrlo bitan dizajn kreveta.

Budući da se najčešće koriste u hotelskim sobama, važno je da se dizajn hotelskog ležaja integrira u izgled interijera cijele sobe.

Isto tako često je kod hotelskih ležaja bitno odabrati dobre dimenzije kreveta, te profesionalnost izrade kako bi se oni mogli po potrebi:

 • Spojiti u krevet velikih dimenzija
 • Razdvojiti u dva odvojena hotelska ležaja

Upravo iz ovoga razloga hotelski kreveti u pravilu nemaju uzglavlje, a upitna je i prisutnost nogica. Bilo da se radi o hotelskom ležaju ili nekom posebno zahtjevu kojega imate, možete kontaktirati naš profesionalni tim koji će vam dati profesionalni savjet besplatno, te vam odgovoriti na sva vaša pitanja koja imate.

 

Kreveti na Akciji

U svojoj ponudi Stolarija Vidak često ima krevete na akciji. Budući da je su kreveti neophodni za udobnost, izgled i funkcionalnost vaše spavaće sobe, Stolarija Vidak je tijekom niza godina opremila mnoge spavaće sobe. Da li smatrate da je krevet neophodan za spavaću sobu?

Kako bismo Vam olakšali nabavu kreveta iz vaših snova, Stolarija Vidak će vam omogućiti mnogobrojne akcije, te ostale besplatne pogodnosti. S toga nemate više razloga da ne opremite…

 • Svoju spavaću sobu
 • Dječju spavaću sobu
 • Hotelsku sobu
 • Apartman

…novim i kvalitetnim krevetom koji će biti izrađen po mjeri i vašim željama. Da li želite opremiti spavaću sobu s novim krevetom izrađenim po mjeri i željama od najkvalitetnijeg drva?

 

Kako do Novog Kreveta?

 

Gdje i kako kupiti namještaj

Svim našim klijentima nudimo besplatno savjetovanje putem maila ili telefona. Nemojte lutati u mnoštvu informacija i izbora koji vam se nude na internetu. Sada Vam želimo postaviti nekoliko pitanja:

 • Da li želite prilagodbu kreveta vašim dimenzijama?
 • Da li želite prilagođeni dizajn kreveta?
 • Da li želite kvalitetan krevet izrađen od najkvalitetnijeg masiv drva?
 • Da li želite besplatnu dostavu i profesionalnu montažu kreveta?

Zajedno ćemo opremiti vašu kuću, apartman, stan ili hotelsku sobu krevetom iz vaših snova. Nazovite nas sada i zatražite naš besplatni savjet te uštedite Novac i Vrijeme:

Kontakt informacije stolarija vidak

>>Kontaktirajte Nas Sada<<


 

Kontaktirajte Nas Sada: