Izjava o zaštiti podataka

Općenito

Stolarija Vidak j.o.o.o. poštuje privatnost svake osobe koja posjeti našu internetsku stranicu. Ovim putem Vas želimo obavijestiti o zaštiti, te korištenju prikupljenih podataka.

Ova Izjava o zaštiti podataka ne primjenjuje se na internetske stranice kojima se pristupa putem poveznica (tj. hiperveza) na internetskim stranicama Stolarije Vidak.

 

Povjerljivost

Pristupom na naše internetske stranice, slažete se s ovom Izjavom o zaštiti podataka. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na internetskim stranicama, smatra se da ste upoznati s najnovijom Izjavom o zaštiti podataka.

 

Sigurnost podataka

Molimo Vas da s razumijevanjem pročitate izjave o sigurnosti.

 

Postavke komunikacije

Zadržavamo pravo da našim korisnicima pošaljemo poruku e-pošte ili SMS-a ili Vam se obratimo telefonom, te potvrdimo narudžbu, detalje o robi ili usluzi koju ste tražili.

Zadržavamo pravo da s vremena na vrijeme korisnicima pošaljemo poruku e-pošte  vezano uz tehničke, administrativne ili pravne obavijesti.

Vaše osobne podatke možemo koristiti za slanje marketinških poruka kako bismo Vas obavijestili o proizvodima i uslugama koje bi Vas možda mogle zanimati.

Ako ne želite primati takve poruke molimo Vas da nas kontaktirate mailom ili telefonskim putem.

 

Dijeljenje vaših osobnih podataka

Mi smo jedini vlasnici prikupljenih podataka. Vaše osobne podatke nećemo prodavati, iznajmljivati ili na bilo koji drugi način objavljivati trećoj strani, bez vaše dozvole osim ako:

  • Vjerujemo da ste uključeni u nelegalnu ili štetnu radnju ili smo po zakonu obvezni to učiniti.
  • Vjerujemo da je radnja neophodna zbog poštivanja zakona ili pravnog procesa, zaštite i obrane prava i vlasništva nas i naših klijenta, sprječavanje prijevare, zaštite od zlouporabe ili neovlaštenog korištenja naših internetskih stranica, zaštite osobne sigurnosti ili vlasništva naših korisnika ili javnosti.
  • Angažiramo tvrtku ili tvrtke da vrše usluge za nas kao npr. usluge plaćanja. Ove tvrtke koriste osobne podatke korisnika, ali su obvezane ugovorima o povjerljivosti da ne objavljuju osobne podatke u druge svrhe.
  • Prenosimo podatke trećoj strani koja kupi značajan udio akcija u našoj tvrtki ili internetskim stranicama na bilo koji način.

 

Poveznice

Mi nismo odgovorni za politiku o privatnosti na internetskim stranicama do koje korisnicu mogu doći poveznicama na našoj internetskoj stranici. Izričito se ograđujemo i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za kršenje zakonskih odredbi ili kršenja prava trećih do kojih dolazi na stranicama za koje postoje poveznice na našoj internetskoj stranici. Molimo sve da pročitaju Izjave o zaštiti podataka na internetskim stranicama kojima pristupate putem poveznica (tj. hiperveza).

 

Upotreba kolačića (eng. cookie)

Naše internetske stranice koriste „kolačiće“, u svrhu dobivanja informacija o prometu. Pomoću dobivenih informacija, omogućavamo svojim korisnicima bolju uslugu. Napominjemo da korisnik ima mogućnost prihvaćanja odnosno odbijanja kolačića u postavkama web preglednika kojeg koristi za pretraživanje naših internetskih stranica.

 

Pravo izmjene

Stolarija Vidak zadržava pravo bez prethodne najave izmijeniti i/ili dopuniti Izjavu o zaštiti podataka u bilo kojem trenutku. Stolarija Vidak nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na internetskim stranicama, smatra se da ste upoznati s najnovijom Izjavom o zaštiti podataka.

 

Kako nas možete kontaktirati

Ako imate pitanja u vezi Izjave o privatnosti podataka, kontaktirajte nas putem:

Kontakt forme

Kontaktirajte Nas Sada: